دات نت نیوک

• 22 آذر 1396
  • Article Rating
افتتاح آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: با رویکرد دولت تدبیر و امید، فصل جدیدی از فعالیت‌های دانشگاه در زمینه گسترش دوره‌های تحصیلات تکمیلی و تبادل دانش با دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی گشوده شده است.

علیرضا بندانی افزود: احداث آزمایشگاه‌های مدرن و مجهز، راه‌اندازی آموزشگاه‌های مجازی، مجهزترین و بزرگترین کتابخانه جنوب شرق کشور، کتابخانه دیجیتال و چندین مرکز کامپیوتر و زیباسازی اماکن دانشگاه از جمله امکانات ایجاد شده در دانشگاه سیستان و بلوچستان است.

وی ادامه داد: دانشگاه سیستان و بلوچستان یکی از دانشگاه های بزرگ جنوب شرق کشور و یکی از دانشگاه های قدیمی و اثر گذار در تولید علم ایران می باشد.

دکتر بندانی تصریح کرد: آزمایشگاه مرکزی مجهز و تقریباً مطابق با استاندارد های بین المللی طراحی و احداث شده و این آزمایشگاه بزرگترین آزمایشگاه مرکزی جنوب شرق کشور بوده که دارای چندین اتاق برای استقرار دستگاه های تجهیزاتی را دارد.

امتیاز به خبر :